Wij heten Dr. Ahmindach welkom in onze praktijk ( juli- augustus en september)!

Mijn naam is Mohssine en ik ben in 2024 afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Daarnaast heb ik een aanvullende opleiding in electrocardiogrammen gevolgd.

Deze zomermaanden ondersteun ik de praktijk voor een periode van drie maanden, waarbij ik met veel enthousiasme en energie voor u klaarsta.
Ik geloof in toegankelijke en kwalitatieve zorg. Het nauwe contact met mijn patiënten en het hen kunnen helpen, geeft mij veel voldoening. Ik help u dan ook graag met veel enthousiasme en op een menselijke manier. U kunt bij mij terecht voor zowel kleine als grote gezondheidskwesties.

Naast mijn passie voor huisartsgeneeskunde, koester ik ook een sterke interesse in tropische geneeskunde. Met internationale ervaring in Tanzania en aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde beantwoord ik ook graag uw vragen over reizen, tropische ziektes en SOA’s.

Ik zie mezelf als een laagdrempelige arts die niet alleen kwalitatieve zorg biedt, maar ook als vertrouwenspersoon fungeert. U kunt bij mij terecht met al uw zorgen en problemen, en ik luister graag naar u.Ik kijk ernaar uit om u deze zomer te verwelkomen in onze praktijk en samen te werken aan uw gezondheid!

Omwille van de tijdelijke ondersteuning in onze praktijk is  Dr. Ahmindach ook niet in de mogelijkheid om nieuwe patiënten aan te nemen.